Polyamidový obal se používá k přípravě domácích lahůdek a uzenin.
To vám umožní připravit si vlastní vařené maso, jako je například tlačenka, paštika nebo šunka.
Použití:
Před použitím namočte do vody s max. 40 °C po dobu asi 15 minut. Při namáčení by měl být celý obal ponořen do vody. Pevně vyplněné pouzdro by mělo být svázáno a poté zpracováno podle typu obsahu.
Maximální teplota během procesu vaření je 125 °C. Po tepelném ošetření ochlaďte vzduchem, nepoužívejte studenou vodou.
Obaly skladujte na čistém, suchém a větraném místě při teplotách do 25 °C.
Tepelný odpor: 125 ° C
Jednotlivé balení obsahuje 8 mb ± 5%
Průměr: 73 mm
Výška | 7.30 cm |
Šířka | 800.00 cm |
Délka | 7.30 cm |