Nákupní košík0 ks / 0 Kč
Zvolená měna:
Náhled

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je zatím prázdný..

Přihlášení / Registrace

   host (nepřihlášen)
Nahoru

Novinky na e-mail 

Máte-li zájem o informace o akcích, slevách, novinkách a nejste doposud našim zákazníkem, vyplňte Váš e-mail. 
Po ověření Vaší e-mail adresy bude vše hotové. Nebojte se, zabere Vám to jen chvilku. 

 

Browin Uzenářská síťka na sýr 3m

Kód produktu: 021411402
EAN: 5908277706128

Cena: 99 Kč
bez DPH: 81,82 Kč
DPH: 21 %
Skladem
Množství:
ks
Doporučujeme objednat také:
Foto WC štětka ve stojánku, DOVRE, bíláWC štětka ve stojánku, DOVRE, bílá
Foto Obracečka rovná 300x120x55 mmObracečka rovná 300x120x55 mm
Foto Kuchyňské prkénko 200x200x45 mm dřevěnéKuchyňské prkénko 200x200x45 mm dřevěné
Foto Mašlovačka silikonováMašlovačka silikonová
Foto Dóza na sypké potraviny1lDóza na sypké potraviny1l

Uzenářská síť o rozměru 3 m x 12 cm, určená především milovníkům domácího uzeného sýra. Tato síťovina se vyznačuje vysokou odolností a univerzální velikostí ok.
Je ideální nejen pro výrobu uzených sýrů a pro další uzené výrobky, ale také pro pečení (do 220 ° C, do 120 minut) a vaření (do 125 ° C, do 120 minut).

Může být nastříhán podle potřeby.

Domácí uzený sýr


Ingredience na 1 kg sýra:
- 10 l nízko pasterizovaných (do 74 ° C) nebo čerstvého mléka
- 11 kapek syřidla Vege Plus
- 2 g chloridu vápenatého.

Recept:
Chlorid vápenatý se rozpustí v 50 ml vlažné vody. Zahřejte mléko na 38-40 ° C a přidejte rozpuštěný chlorid vápenatý. Potom se nalije do syřidla rozpuštěného v 50 ml vlažné vody a nechá se hodinu odstát. Když se vytvoří pevná sraženina, nakrájejte ji na kostičky dlouhé 1 cm a odložte na 10-15 minut. Vložte masu do formy a vytlačte syrovátku. V kastrolu zahřejte vodu na 75 ° C, rozdělte sýrovou hmotu na kousky velikosti do dlaně - a několikrát je uvařte. Po každém vaření se porce stlačí, aby se zbavila co nejvíce syrovátky. Když se konzistence sýra podobá husté plastické hmotě, tvarujte ji a vložte ji do sýrové sítě.

Připravte solanku: na každý 1 litr vody přidejte 180 g soli a vložte do ní na 12 hodin chlazený sýr. Po vyjmutí ze solanky sýr jemně osušte a dejte ho udit, nejlépe studeným kouřem - při teplotě 35–40 ° C po dobu 2-3 hodin.


Parametry

Výška0.10 cm
Šířka300.00 cm
Délka6.00 cm

Tisk karty
Mám otázku..
Zavřít

Váš dotaz na zboží Uzenářská síťka na sýr 3m

Jméno:*
Telefon:*
Email:*
Předmět:*
Váš dotaz :  
Povinné položky*

Mohlo by Vás zajímat...