Doporučujeme objednat také: | |
---|---|
![]() | Podložka pod hrnec 160 x 160 mm |
![]() | Koupelnová předložka MAKAMA 50x80, bílá |
![]() | Teploměr do šunkovaru 1,5kg - 0°- 120°C |
![]() | Špagát sisalový 250 g x 120 m |
![]() | Teploměr pro výrobu sýrů 0°- 100°C |
Římský hrnec je ideální pro přípravu všech druhů potravin, od chleba, přes vegetariánská jídla až po dokonale vlhkou vnitřní a křupavou pečeně zvenčí. Hlína, ze které je hrnec vyrobený, před pečením namočená, uvolňuje vlhkost po celou dobu procesu a vodní pára v hrnci umožňuje rovnoměrné propečení. Aby byl povrch křupavé, sejměte víko 15 minut před koncem doby vaření.
Objem | 4.00 dl |