Vzácné prémiové kvasinky - ideální pro červená vína.
Jsou zvláště doporučovány pro bezinky, černý rybíz, černé hrozny, třešně, borůvky, ostružiny, maliny a švestky.
Fermivin VR5 je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek pocházející z oblasti Burgundska ve Francii. Tyto kvasinky umožňují získat červené víno nejvyšší kvality s charakteristickou dochutí. Jsou skvělé pro vína vyžadující dlouhou dobu zrání.
Hlavní rysy:
- aktivní suché droždí - snadné použití
- balení 7 g pro 10-35 l vína
- teplota kvašení: 18-32 ° C
- alkohol: až 16%
- další možnosti - s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita
Používání:
Obsah sáčku smíchejte ve 100 ml převařené a ochlazené vody na 30 ° C a ponechejte jej 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby se roztok nalije do fermentační nádoby nebo do demižonu s vínem.
Složení: vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitan monostearát.
Hmotnost | 7.00 g |